Löjligt dyr designlampa

Löjligt dyr designlampa

Varje måndag brukar jag passa på att besöka olika butiker i hopp om att finna den där design prylen som jag bara måste ha. Mitt ha-begär är enormt och tyvärr kan ingen klandra mig för detta hur ironiskt det än låter, skyller inte på min uppväxt men så har det alltid varit. Efter att ha spenderat ett par timmar i olika butiker så sprang jag på en fin lampa från Jacobsen och till min stora förvåning så var den inte dyr utan rättare sagt svindyr. Priset låg på 6500 omräknat till svenska kronor vilket gjorde mig väldigt besviken. Självklart är det dyrt med design lampor och design för övrigt men ibland tycker jag affärerna rent ut sagt överdriver sina priser såpass att man tappar viljan att ens handla överhuvudtaget. Jag kände mig tvungen att ventilera min känslor för ibland vill man verkligen ha något tills dess att man inser att oavsett hur stor viljan är så rättfärdigar det inte priset i slutändan.